Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου 2016

Η συγκέντρωση συμμαθητών, πραγματοποιήθηκε στην Αμφίκλεια το Σάββατο


Μια κάπως ξεχωριστή, επιμελημένη, διευρυμένη με αρκετές ευχάριστες εκπλήξεις και ιδιαίτερα εγκάρδια συγκέντρωση παλιών συμμαθητών, πραγματοποιήθηκε στην Αμφίκλεια το Σάββατο 17.09.2016{απόγευμα}.  Αφορούσε εκείνους που συμπορεύτηκαν Σχολικά στο τοπικό Γυμνάσιο – Λύκειο από το 1963 έως το 1969......

Η παρουσία <βετεράνων> εκπαιδευτικών αλλά και των σημερινών διευθυντών των Σχολείων, λάμπρυνε ιδιαίτερα την ενδιαφέρουσα εκδήλωση και δεν την άφησε να κυλήσει αποκλειστικά σε νοσταλγικές αναπολήσεις. Αντιθέτως, την έφερε σε ενημερωτική επαφή με το εκπαιδευτικό παρόν και μέλλον δίνοντάς της και χαρακτηριστικά προβληματισμού, κυρίως σχετικά με το δημογραφικό.
Όσον αφορά στους παλιούς συμμαθητές-(τριες,) απέδειξαν ότι απόκτησαν στο συγκεκριμένο εκπαιδευτήριο, στοιχεία στέρεας - ευρείας παιδείας και ομαδικότητας. Αισιόδοξο επίσης το ότι η νεανική ικμάδα αυτών που συμμετείχαν διατηρείται σε υψηλό επίπεδο, συνδυασμένη φυσικά με γνώση και ωριμότητα. Η συνάντηση ολοκληρώθηκε με Κυριακάτικο καφέ στη γειτονική Λιλαία. Ορίστηκε ήδη και η επόμενη συνάντηση. Ευνόητες οι ευχαριστίες προς τον Δήμο, για την πρόθυμη παραχώρηση της αίθουσας εκδηλώσεων του ΠΠΚ και των υποδομών της, για όσο απαιτήθηκε.  
Δ. Ι. Καλπύρης Αμφίκλεια [Συμμετέχων]
Ενδεικτικά ερασιτεχνικά στιγμιότυπα ΔΙΚ: 
ΥΓ. Σίγουρα έχουν υπάρξει πολλά ακόμα πλάνα, από κινητά κλπ και καλό είναι να προωθηθούν τα κυριότερα, στο emailτου σχετικού blog, όπως επίσης και φωτογραφίες εποχής, για διαρκή εμπλουτισμό του αρχείου.
στο e-mail: 
www.gymnasioamfikleias1969@gmail.com
ΥΓ. Θα ακολουθήσουν και άλλες δημοσιεύσεις με φωτογραφικό υλικό και το βιντεο της παρουσίασης όταν τελειώσει η επεξεργασία τους
ΧΜ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου